Acute kehittyy liiketoimintasi mukana

Acute-potilasjärjestelmä on unelmatyökalu, joka lisää työn vapautta ja liikkuvuutta. Acute saa vastaanoton rullaamaan tehokkaasti ja jättää henkilökunnalle enemmän aikaa asiakastyöhön.

Acute on internetaikakauden avoin ja laajennettava tietojärjestelmäratkaisu. Acusfääri on sen ympärillä elävä terveydenhuollon IT-asiantuntijaverkosto, joka toteuttaa huomisen ratkaisut jo tänään.

acusfäärissä rakennetaan digitaalisen terveydenhuollon tulevaisuutta

Acusfäärissä on jo koko joukko maamme parhaita terveyteen liittyviä järjestelmätoimittajia, jotka yhdessä muodostavat merkittävän arvoverkon. Acusfäärissä toimivien yritysten avulla kasaat palapelin, jota kukaan muu ei vielä ole saanut valmiiksi. Käytössäsi on yritysten ja asiantuntijoiden verkosto, jolla on voimaa ja nopeutta enemmän kuin millään yksittäisellä IT-alan toimijalla.

  • Laajenna Acute-järjestelmää omilla sovelluksillasi.

  • Pidä omat sovellukset itselläsi, omana kilpailuetunasi, tai vaikuta koko toimialaan ja julkaise laajennuksesi myös muiden käyttöön.

  • Hyödynnä valmista ja kasaa uusia kokonaisuuksia.

  • Valitse laajennusten toimittajaksi kuka tahansa Acusfääristä tai tuo siihen uusia osapuolia.

  • Tee yhteistyötä muiden alan toimijoiden kanssa Acusfäärissä.

Ketterä kehittäminen vaatii avoimuutta ja verkostoa. Lennä siis Acusfääriin katsomaan, millaisia ratkaisuja siellä on uuden aikakauden haasteisiin. Löydät kaikki toimijat Acute Marketista www.acutemarket.fi

Me digita­lisoimme Suomen terveyden­huoltoa

Verkkosivuillamme pääset tutustumaan tuotteisiimme ja niiden hyötyihin omassa tekemisessäsi. Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt löytyvät sivuilta helposti, puhumattakaan ajankohtaisista artikkeleista. Klikkaa itsesi Acute-sivuille http://www.acute.fi

Ota homma haltuun. Me autamme. Soita 03 3395 0910.

https://www.facebook.com/AcuteFinland

https://twitter.com/acute_finland

https://www.linkedin.com/company/vitec/